Lean Academy

Lean Accountability

Σύνοψη

Το Lean Academy του CIIM αποτελεί την πρώτη και ολοκληρωμένη προσφορά μίας σειράς εκπαιδευτικών προγραμμάτων Lean Management για όλους τους κλάδους και για όλα τα στελέχη που επιθυμούν να συμβάλλουν με ουσιαστικό τρόπο στην ανάπτυξη των επιχειρήσεών τους. Τα προγράμματα εξοικειώνουν τους συμμετέχοντες με δοκιμασμένα για την αποτελεσματικότητά τους εργαλεία επίλυσης προβλημάτων, μεθόδους ποιοτικής εργασίας (get it right first time), διατμηματικής επικοινωνίας και αναδιοργάνωσης του εργασιακού περιβάλλοντος με περιπτωσιολογικές μελέτες και ασκήσεις από το εργασιακό περιβάλλον των συμμετεχόντων.

Το πρόγραμμα αποτελεί ένα καθρέφτισμα των αναγκών των επιχειρήσεων σε ένα άκρως ανταγωνιστικό περιβάλλον καθώς οι βασικοί άξονες της μεθοδολογίας lean είναι η συνεχής βελτίωση της λειτουργικής οργάνωσης (για τη δημιουργία ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων όπως ποιότητα και ταχύτητα στην αγορά), η συνεχής εστίαση στη μείωση του κόστους, η πελατοκεντρική προσέγγιση (για την ανάπτυξη προϊόντων και υπηρεσιών που εκτιμώνται και προτιμώνται από τον πελάτη) και η ανάπτυξη του Ανθρώπινου Δυναμικού στην ταυτοποίηση και εκμηδένιση επαναλαμβανόμενων προβλημάτων τα οποία δημιουργούν και αυξάνουν το εργασιακό άγχος.

Οι συμμετέχοντες θα εκτιμήσουν το γεγονός ότι το πρόγραμμα επικεντρώνεται σε θέματα πρακτικού ενδιαφέροντος. Αναμένουμε τη σχεδίαση και υλοποίηση έργων βελτίωσης (ως μέρος του προγράμματος) από τους συμμετέχοντες, των οποίων η νέα προσέγγιση διαχείρισης Lean, θα ωφελήσει σε ατομικό, ομαδικό και επιχειρησιακό επίπεδο, δημιουργώντας νέα παραδείγματα βέλτιστων πρακτικών διοίκησης, ηγεσίας και επαγγελματικής ανάπτυξης.


Χρονοδιάγραμμα προγράμματος

Ημερομηνίες Εκπαίδευσης: 27 & 28 Νοεμβρίου 2017

Ώρες Διεξαγωγής: 08:30 - 17:00

Χώρος Διεξαγωγής: CIIM Λευκωσίας ( Δείτε το χάρτη )

Γλώσσα Διδασκαλίας: Ελληνικά

Σας ενδιαφέρει το πρόγραμμα;
Παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας.
Ονοματεπώνυμο:*
E-mail:*
Τηλέφωνο:*
Θέση εργασίας:*

Θέλετε να μας μιλήσετε;
Τηλεφωνήστε μας στο (+357) 22 46 22 46 ή στείλτε μας email στη διεύθυνση execedu@ciim.ac.cy

Θεματικές ενότητες Lean Academy

 • Βασικές Αρχές Lean Management
 • Lean Leadership
 • Επίλυση προβλημάτων
 • Χαρτογράφηση διαδικασιών
 • 5S
 • Επίλυση σύνθετων προβλημάτων
 • Τυποποίηση εργασιών 

Σε ποιους απευθύνεται

Το Lean Academy είναι Ιδανικό για: ομάδες εντός ενός ενιαίου τμήματος, ομάδες matrix, μεμονωμένα άτομα με διοικητικές θέσεις ή μη, αρκεί να κατέχουν ρόλο που αντανακλά την εισαγωγή αλλαγών ή το συντονισμό έργων με δια-τμηματική ροή εργασιών. Το πρόγραμμα ενδείκνυται για συμμετέχοντες που κατέχουν εργασιακές θέσεις ως ακολούθως: 

 • Operations Managers
 • Supply Chain Managers
 • Logistics Managers
 • Department Managers
 • General Managers
 • Plant Managers
 • Office Managers

Εκπαιδευτές

Anastasia Marinopoulou
Αναστασία Μαρινοπούλου 
Ειδική σύμβουλος Lean  Management, διαχείρισης αλλαγών, στρατηγικού μάρκετινγκ και πωλήσεων.

Πλήρες βιογραφικό

Βιογραφικό Εκπαιδεύτριας

Πρώτο πτυχίο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (London South Bank University), MBA στη Στρατηγική Σχεδίαση (London South Bank University) και πιστοποιήσεις στην ανάπτυξη ατόμων και ομάδων (MBTI & Belbin). Έχει συμμετάσχει σε διάφορα έργα διαχείρισης αλλαγών σε Ελλάδα, Αγγλία, Τουρκία και Αίγυπτο όπως και σε έργα αναδιάρθρωσης Lean με ιδιαίτερη εμπειρία σε Lean HR, Lean Μάρκετινγκ και Πωλήσεις. 

Στα τελευταία της έργα lean περιλαμβάνονται τα κτήματα Clinton Estates, το τμήμα Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού του Πανεπιστημίου London South Bank University και τα προγράμματα NoWaste® σε συνεργασία με την εταιρεία Greenfile Developments Ltd στον τομέα των οικοδομικών κατασκευών, τμήματα του Τραπεζικού Ινστιτούτου της Αιγύπτου όπως και το πρώτο ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης Lean στην Ελλάδα όπου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία.

Οι συμμετέχοντες από διακεκριμένες επιχειρήσεις σχεδίασαν και υλοποίησαν σημαντικές αλλαγές με ιδιαίτερα οικονομικά οφέλη για τις εταιρείες τους.
Διδάσκει ως επισκέπτρια εισηγήτρια Στρατηγική, Μάρκετινγκ και Επιχειρησιακή Ηθική στην Αγγλία (London South Bank University) και συμμετάσχει σε διεθνή συνέδρια (Ρωσία, Τουρκία) ως ομιλήτρια και master class Lean trainer σε ειδικό κοινό.

 

Thomas Poutas
Θωμάς Πούτας
Strategic Business Development Manager, CIIM

Πλήρες βιογραφικό

Βιογραφικό Εκπαιδευτή

Ο Θωμάς Πούτας είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην Οργανωσιακή Κοινωνιολογία και Οικονομία. Έχει εμπλακεί και διεκπεραιώσει ποικίλα έργα ως Σύμβουλος Επιχειρήσεων, Εκπαιδευτής (trainer & coach) σε διάφορους κλάδους σε 17 χώρες της CEEMEA και της Κίνας.
 
Ο κ. Πούτας έχει αναπτύξει και υλοποιήσει τόσο ενδοεπιχειρησιακά όσο και ανοικτά στο κοινό εκπαιδευτικά προγράμματα για περισσότερους από 3.000 συμμετέχοντες (ηγέτες, στελέχη και εργαζόμενους με διαφορετικά πολιτισμικά χαρακτηριστικά στην CEEMEA) σε θέματα όπως: Strategy and Change Management, Business Process Management, Sales Process Management, Project Μanagement, Balanced Scorecard, People Leadership, LEAN-TQM, Time Management, Intercultural Communication, Personal Positioning και άλλα.
 
Επιπλέον, έχει συμμετάσχει ως συντονιστής και διευθυντής έργων σε πολλά ευρωπαϊκά χρηματοδοτούμενα έργα. Στην Κύπρο και στην Ελλάδα έχει συμβουλεύσει πολλές εταιρείες στην Διοίκηση Επιχειρησιακής Απόδοσης.
 

 


Εκπαιδευτικό αποτέλεσμα

 • Δημιουργία καλύτερου και αποτελεσματικότερου εργασιακού περιβάλλοντος
 • Ανάπτυξη δεξιοτήτων που σχετίζονται με το Lean Management
 • Βελτίωση της λειτουργικής οργάνωσης
 • Εστίαση στη μείωση του κόστους
 • Αύξηση παραγωγικότητας
 • Ταυτοποίηση και εκμηδένιση επαναλαμβανόμενων προβλημάτων στο χώρο εργασίας.

Join our Mailing List!


Name:*
Occupation:*
Company:
Direct Number:
E-mail:*

Contact us

aiqz5yXkT

Local: 77772446
International: +35722462246

jcxEraGgi execedu@ciim.ac.cy